Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Samsung φέρνει το Expert RAW app σε μια σειρά από σύγχρονα smartphones

*
Το Expert RAW app υπάρχει ήδη σε μορφή beta στο Samsung Galaxy S21 Ultra και προσεχώς αναμένεται σε επιπλέον συσκευές. Πιο συγκεκριμένα, μέσα στον Φεβρουάριο θα γίνει διαθέσιμο για τα Galaxy S22 Ultra, S22 και S22+ ενώ στο S21 Ultra θα προστεθεί τον Μάρτιο. Τον Απρίλιο παίρνει σειρά το Galaxy Z Fold3 και ως το τέλος Ιουνίου θα ακολουθήσουν τα S20 Ultra, Note20 Ultra και Z Fold2.

Σε περίπτωση που θέλετε να δοκιμάσετε το Expert RAW στο Galaxy S21 Ultra, μπορείτε πολύ απλά να κατεβάσετε το σχετικό APK και να το εγκαταστήσετε.


Το Expert RAW προσφέρει ένα υψηλής πιστότητας αρχείο DNG σε συνδυασμό με το HDR multi-frame processing της Samsung. Υποστηρίζεται από όλες τις κάμερες του S21 Ultra. Στη συνέχεια μπορείτε να μεταφέρετε τα αρχεία στο Lightroom, για να αλλάξετε την ισορροπία του λευκού, τα χρώματα, την έκθεση ή οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε. Απλά θα πρέπει να ενεργοποιήσετε το προφιλ της Samsung στο Lightroom για να λειτουργήσει το HDR processing.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*