Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Vodafone μπαίνει στην εποχή του 5G σε 7 πόλεις της Μεγάλης Βρετανίας

*
Η Vodafone UK ανακοίνωσε πως ξεκινάει από σήμερα τη λειτουργία του 5G δικτύου της σε 7 πόλεις της Μεγάλης Βρετανίας. Συγκεκριμένα, οι νέες και αρκετά υψηλότερες ταχύτητες θα υποστηρίζονται σε Λονδίνο, Γλασκόβη, Μάντσεστερ, Λίβερπουλ, Μπέρμιγκχαμ, Κάρντιφ και Μπρίστολ. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μια σχετική συσκευή για να απολαύσουν όλα τα προνόμια της νέας γενιάς και η Vodafone UK προσφέρει ήδη μέσα από το δίκτυό της τα Xiaomi Mi Mix 3 5G και Samsung Galaxy S10 5G.

Όσον αφορά στα πακέτα, η Vodafone προσφέρει έξι διαφορετικές επιλογές με τρεις από αυτές να βρίσκονται στην κατηγορία Unlimited. Το Unlimited Lite κοστίζει 23 λίρες το μήνα και προσφέρει ταχύτητες έως και 2Mbps. To Unlimited ανεβάζει την ταχύτητα στα 10Mbps και τη συνδρομή στις 26 λίρες το μήνα.


Τέλος, το Unlimited Max κοστίζει 30 λίρες το μήνα και δεν έχει κανένα όριο στην ταχύτητα. Μάλιστα, σε αυτό το πακέτο προσφέρεται και roaming σε 77 προορισμούς, την ώρα που στα άλλα δύο αυτή η παροχή περιορίζεται στους 48. Το 5G Roaming υποστηρίζεται αυτή τη στιγμή σε Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και θα επεκταθεί περαιτέρω σε άλλες χώρες, όσο αυτές μπαίνουν στην εποχή του 5G.



Αν τώρα, δεν πάμε στα πακέτα Unlimited, η Vodafone UK προσφέρει τα νέα πακέτα Red. Το Red 1 με 1GB data έρχεται με μηνιαία συνδρομή 11 λιρών, το Red 2 με 5GB με μηνιαία συνδρομή 15 λιρών και το Red 3 με 20GB με μηνιαία συνδρομή 20 λιρών. Όλα τα πλάνα έρχονται με απεριόριστο χρόνο ομιλίας και SMS, καθώς και roaming σε 48 προορισμούς. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • herc2u
    • Στη Vodafone Ελλαδας παντως το internet ειναι ειδος προς εξαφανιση....για να μην μιλησω για το χαλι των σταθερων γραμμων!

*