Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Εθνική Ομάδα Κυβερνοασφάλειας αναζητά νέα ταλέντα

*
Η Εθνική Ομάδα Κυβερνοασφάλειας συμμετέχει ενεργά τα τελευταία χρόνια στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Κυβερνοασφάλειας (European Cybersecurity Challenge – ECSC) και ζητάει νέα μέλη. Η Εθνική μας έχει καταφέρει μέχρι και σήμερα να ανταπεξέλθει στις πολύ υψηλές απαιτήσεις της διαγωνιστικής διαδικασίας, αντιμετωπίζοντας επάξια, τεχνολογικά πολύ προηγμένες χώρες. Κύριος σκοπός μας μέσα από αυτή την πρωτοβουλία είναι να αναζητούμε νέα ταλέντα στο χώρο της κυβερνοασφάλειας, μέσω μιας σειράς απαιτητικών δοκιμασιών και προπονήσεων που ξεκινούν άμεσα μετά τη λήξη κάθε ετήσιας διοργάνωσης. Οι νέοι αυτοί αποτελούν το επιστημονικό δυναμικό του αύριο στον τομέα της κυβερνοασφάλειας τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.



Μεγάλοι αρωγοί της ελληνικής προσπάθειας είναι το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αλλά και οι χορηγοί της, οι οποίοι την υποστηρίζουν ενεργά, εξασφαλίζοντας τις κατάλληλες συνθήκες για την επιτυχία της. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας για τη συμμετοχή της στο European Cybersecurity Challenge 2022, που θα πραγματοποιηθεί στη Βιέννη της Αυστρίας, το Νοέμβριο 2022, η εθνική αποστολή, επιζητώντας την εξωστρέφεια και την ανανέωσή της, απευθύνει ανοικτή πρόσκληση συμμετοχής, προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Αν θέλετε να ζήσετε και εσείς αυτή την εμπειρία και να γίνετε μέλος της Εθνικής αυτής προσπάθειας, δηλώνοντας το ενδιαφέρον σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής, επιλέγοντας ένα από τα ακόλουθα πεδία: Υποψήφιοι διαγωνιζόμενοι στην Εθνική Ομάδα Κυβερνοασφάλειας (ηλικίας από 15 – 25 ετών), Προπονητές, Εκπαιδευτές – Μέντορες – Εθελοντές, Χορηγοί ή Υποστηρικτές. Βρείτε τη φόρμα εδώ.

Στείλτε σήμερα κιόλας το μήνυμα σας, είτε μέσω e-mail στο ecsc@unipi.gr, ή μέσω μηνύματος στα social media κανάλια της Εθνικής Ομάδας. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*