Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Hackers απόκτησαν πρόσβαση σε emails χρηστών του Outlook.com

*
Η Microsoft παραδέχτηκε οτι η πρόσφατη παραβίαση ασφάλειας στο Outlook.com, ήταν μεγαλύτερου μεγέθους από ότι είχε αρχικά αποκαλυφθεί. Μόλις την περασμένη Παρασκευή, η εταιρεία ξεκίνησε την τροποποίηση χρηστών του Outlook.com, όπου hackers είχαν πρόσβαση για αρκετούς μήνες. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Microsoft, οι hackers ενδέχεται να απόκτησαν πρόσβαση σε δεδομένα όπως διευθύνσεις email, ονόματα φακέλων, θέματα των emails, αλλά και στο περιεχόμενο των emails. Οι παραβιάσεις εντοπίζονται την περίοδο μεταξύ 1ης Ιανουαρίου και 28 Μαρτίου 2019. Επιπλέον, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Motherboard, οι hackers έκαναν reset λογαριασμούς του iCloud που ήταν συνδεδεμένοι με κλεμμένα iPhones. Για την ώρα δεν γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό των λογαριασμών που επηρεάστηκαν, μιας και η Microsoft αρνείται να αποκαλύψει τα σχετικά στοιχεία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*