Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Hackers "χτύπησαν" το Twitch, επιβεβαιώνεται η διαρροή δεδομένων

*
Έρμαιο hackers το Twitch, με τους υπεύθυνους της εταιρείας να επιβεβαιώνουν την παραβίαση των πληροφοριακών τους συστημάτων. Σύμφωνα με εκπρόσωπο τύπου του Twitch, οι τεχνικοί της υπηρεσίας διερευνούν την έκταση της παραβίασης. Τα δεδομένα που έπεσαν στα χέρια των hackers περιλαμβάνουν τον πηγαίο κώδικα της πλατφόρμας, έναν ανταγωνιστή του Steam από την Amazon Game Studios που δεν έχει κυκλοφορήσει και λεπτομέρειες για τις πληρωμές των δημιουργών.

Η διαρροή χαρακτηρίζεται ως "part one", κάτι που σημαίνει ότι πιθανό να έχουν πέσει και άλλα δεδομένα στα χέρια των hackers. Πάντως φαίνεται ότι δεν έχουν διαρρεύσει emails, passwords ή διευθύνσεις χρηστών και στο στόχαστρο μπήκαν κυρίως τα εργαλεία και πληροφορίες για το Twitch.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*