Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Intel: Κάλυψη με πολλές κάμερες και 3D tracking για τους αθλητές στους Ολυμπιακούς του 2020

*
Η Intel θέλει να τα δώσει όλα για να καλύψει τεχνικά και τεχνολογικά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 και το κάνει με πολλές κάμερες. Ανέφερε πως θα προσφέρει σύστημα 3D Tracking (3DAT) όπου τέσσερις κάμερες θα μπορούν σε έναν αγώνα 100 μέτρων να συλλέξουν πολλές περισσότερες πληροφορίες και αυτές να μεταφραστούν ως επιπλέον πληροφορία στο replay αυτού του αγώνα. Η Intel έχει ήδη δηλώσει πως εργάζεται σε δίκτυο 5G για να μην μείνει κανείς χωρίς κάλυψη εντός των αγώνων, εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας για αναγνώριση προσώπων και άλλα. Μέσα σε όλα, δουλεύει και με την Ολυμπιακή Επιτροπή για να φέρει το VR training, το οποίο θα δημιουργεί VR μοντέλα των εκδηλώσεων, ενώ μια σειρά επεξεργαστών θα υποστηρίζει το "NeoFace", ένα νέο σύστημα αναγνώρισης προσώπου για αθλητές, εθελοντές, δημοσιογράφους και συνεργάτες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*