Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Marvel Comics: Avengers, X-Men και Eternals συναντιούνται για την Ημέρα της Κρίσης το 2022

*
Η Marvel Comics φαίνεται να επιβεβαιώνει τις φήμες που ήθελαν μια επική συνάντηση μεταξύ Avengers, X-Men και Eternals μέσα στο 2022. Η εκδότρια εταιρεία δημοσίευσε μια εικόνα – teaser με τις λέξεις Judgment Day Is Coming (Η Μέρα Της Κρίσης Έρχεται) μαζί με τα λογότυπα των τριών μεγάλων ομάδων της Marvel (Avengers, X-Men, Eternals) και με την επιγραφή Καλοκαίρι 2022.

Το προηγουμένως ανακοινωμένο Eternals #10 (Μάρτιος του 2022) προετοιμάζει για το μεγαλύτερο storyline της Marvel Comics για το 2022 βάζοντας αντιμέτωπους μεταξύ τους Avengers και Eternals, ενώ ένα τεύχος Avengers/X-Men αναμένεται να κυκλοφορήσει στο πλαίσιο του Free Comic Book Days τον Μάιο του 2022. Τα δύο αυτά τεύχη αναμένεται να αλλάξουν δραματικά τη σχέση των mutants και των ισχυρότερων υπερ-ηρώων του πλανήτη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*