Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nike και PlayStation κυκλοφόρησαν τα Nike PG 2.5 x PlayStation Colorway sneakers

*
PlayStation και Nike συνεργάζονται ξανά, αυτή τη φορά για την κυκλοφορία των Nike PG 2.5 x PlayStation Colorway sneakers, μαζί με τον NBA Star Paul George. Πρόκειται για τα δεύτερα αθλητικά παπούτσια που δημιουργούνται από τις δύο εταιρείες και αποκαλύφθηκαν μέσω ενός σχετικού video που αναρτήθηκε στο YouTube channel της ιαπωνικής εταιρείας. Το σχέδιό τους είναι βασισμένο στην αρχική κονσόλα, με σκοπό να συνδυαστεί και με την κυκλοφορία του PlayStation Classic που έρχεται αυτές τις ημέρες. Σύμφωνα με το Forbes, η τιμή των sneakers αναμένεται κοντά στα 110 δολάρια και είναι διαθέσιμα από σήμερα μέσα από το SNKRS app, καθώς και τα καταστήματα λιανικής των ΗΠΑ. Δείτε περισσότερο για τα Nike PG 2.5 x PlayStation Colorway sneakers μέσα από το παρακάτω video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*