Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O David Bowie πρωταγωνιστεί σε comic εμπνευσμένο από την ταινία sci-fi The Man Who Fell to Earth

*
Η κλασική ταινία του David Bowie, The Man Who Fell to Earth θα μεταφερθεί σε comic από την Titan Comics, σε συνεργασία με τον συγγραφέα Dan Watters,o οποίος είναι γνωστός για τη δουλειά του στη σειρά Cowboy Bebop . Το art αναλαμβάνει ο Dev Pramanik γνωστός από το κόμικ Titan’s Dune: House Atreides.

H διασκευή της ταινίας, που αποτελεί μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος The Man Who Fell to Earth περιλαμβάνει ένα «ομοίωμα» του David Bowie το οποίο απεικονίζει τον πρωταγωνιστή που υποδύθηκε ο διάσημος καλλιτέχνης.


Στο μυθιστόρημα ο Newton είναι ένας εξωγήινος που έρχεται στη Γη από έναν κόσμο χωρίς νερό. Χρησιμοποιεί τις προηγμένες γνώσεις του ώστε να παρέχει νερό στον πλανήτη του . Ωστόσο, οι προσπάθειές του περιπλέκονται όσο μεγαλώνει η φήμη του και γίνεται γνωστός, και τελικά καταλήγει να αποτελεί απειλή για την κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τον Watters, υπάρχουν στην ταινία πολλές κρίσεις σχετικά με την απληστία, οι οποίες είναι πολύ πιο επίκαιρες από όταν ο Nicolas Roeg έφτιαχνε την ταινία.

Η διασκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, όμως δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*