Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Snoop Dogg έχει ήδη στη διάθεσή του ένα ψυγείο Xbox Series X (video)

*
Η ώρα της κυκλοφορίας και του Xbox Series X πλησιάζει και ο Snoop Dogg αποκάλυψε -πριν την ώρα του- ένα τεράστιο ψυγείο στα σχέδια της κονσόλας, που του έχει στείλει η Microsoft. Το υλικό κατέβηκε άμεσα από το Twitter account του, ωστόσο εντοπίστηκε από τρίτους και διαμοιράστηκε κατάλληλα. Το υλικό προέρχεται από ένα studio με green box, κάτι που σημαίνει πως ετοιμάζονται τα κατάλληλα γυρίσματα για να επικοινωνηθεί η ενέργεια τις επόμενες ημέρες/ώρες. Στο video μπορείτε να δείτε το ψυγείο τόσο κλειστο, όσο και ανοιχτό, αλλά και τον ίδιο τον καλλιτέχνη.



Το αστείο είναι πως ένα αντίστοιχο τεράστιο πακέτο έφτασε και στην YouTuber iJustine, η οποία και ανέβασε ένα σχετικό unboxing video. Δείτε το στη συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*