Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Super Mario γίνεται Lego Super Mario και ξεκινάει για νέες περιπέτειες (trailer)

Τελικά, η Nintendo και η Lego ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους, το αποτέλεσμα της οποίας θα είναι Super Mario-themed sets που συνδυάζουν τα παραδοσιακά τουβλάκια με ψηφιακή τεχνολογία. Έτσι δημιουργείται ένας νέος τύπος διαδραστικών playsets, κάπου στο ενδιάμεσο των συνηθισμένων παιχνιδιών Lego και του ψηφιακού κόσμου των video games. Μάλιστα, εκτός από το ότι πρόκειται για την πρώτη συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών, είναι και η πρώτη φορά που επιχειρείται η μεταφορά video games σε φυσική μορφή.

Περιγράφεται ως "ούτε ένα video game, ούτε ένα παραδοσιακό σετ τουβλάκια της Lego”. Η νέα σειρά Mario θα επιτρέπει σε μικρούς και μεγάλους να δημιουργούν πίστες για τον δημοφιλή ήρωα, χρησιμοποιώντας μεταξύ άλλων, Lego Goombas, Piranha Plants και Koopas. Για το παιχνίδι θα χρησιμοποιείται μια ειδική φιγούρα Lego Mario, με LED displays, που φαίνεται ότι χρησιμοποιεί τεχνολογία στυλ NFC, κάτι που θα επιτρέπει στον Mario να αλληλεπιδρά με τα ειδικά τουβλάκια και να μαζεύει νομίσματα, όσο προχωράει σε κάθε επίπεδο.


Τα Lego Super Mario sets πρόκειται να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2020.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*