Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Prince of Persia: The Dagger of Time, η σειρά επιστρέφει αλλά όχι όπως θα θέλαμε

*
Έχει περάσει σχεδόν μια δεκαετία από την κυκλοφορία του τελευταίου ΑΑΑ τίτλου της σειράς Prince of Persia. Για όσους θέλουν να επανέλθουν στους σκονισμένους τάφους και τα παλάτια, μπορούν να δοκιμάσουν το πρόσφατο virtual reality escape room της Ubisoft με όνομα Prince of Persia: The Dagger of Time.

Στο Dagger of Time, ομάδες δύο έως τεσσάρων παικτών θα πρέπει να εξερευνήσουν το Fortress of Time, το εμβληματικό κτίσμα του Prince of Persia: Warrior Within, που κυκλοφόρησε το 2004. Η ιστορία επικεντρώνεται στην Kaileena, τη μετενσάρκωση της Empress of Time, που καλεί τις ομαδες στο κάστρο προκειμένου να αποτραπεί η δημιουργία ενός στρατού τεράτων από την άμμο του Hourglass of Time.


Για να σταματήσουν την απειλή και να ξεφύγουν από το οχυρό, οι παίκτες θα πρέπει να συνεργαστούν για την επίλυση puzzles. Και μια και πρόκειται για παιχνίδι Prince of Persia θα χρησιμοποιήσουν το περίφημο Dagger of Time για να διαμορφώσουν την πραγατικότητα. Ο Cyril Voiron, εκτελεστικός παραγωγός της Ubisoft Escape Games, υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*