Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Puma και Nintendo δημιουργούν νέα σειρά Nintendo-themed sneakers

*
Puma και Nintendo συνεργάζονται ξανά για τη δημιουργία μιας νέας σειράς Nintendo-themed sneakers. Το ένα από αυτά είναι αφιερωμένο στο NES και φέρει τα βασικά χρώματα της θρυλικής κονσόλας με το γκρι να κυριαρχεί στο μεγαλύτερο μέρος του παπουτσιού. Στο εξωτερικό του τμήμα υπάρχουν και σχετικές αναφορές από τα πλήκτρα της κονσόλας (όπως το Power), ενώ στη γλώσσα εμφανίζεται ο Super Mario σε ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά games της γενιάς. Τα άλλα δύο ζευγάρια είναι αφιερωμένα στον Super Mario με λευκό, μπλε και κόκκινο χρώμα στο εξωτερικό τους τμήμα. Όλα τα νέα sneakers θα είναι διαθέσιμα από τις 27 Νοεμβρίου, εκτός από αυτό του NES που θα έρθει λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 4 Δεκεμβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*