Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Respawn By 5: Η Razer ανακοίνωσε… τσίχλα για gamers!

*
Η Razer επεκτείνεται και σε άλλα απίθανα προϊόντα και έτσι μετά το ενεργειακό ποτό, ανακοίνωσε την τσίχλα Respawn By 5 για gamers. Η Razer συνεργάστηκε με την τσίχλα «5» της Wrigley και προσφέρει το νέο αυτό προϊόν με βιταμίνη Β και πράσινο τσάι για να βοηθάει τους gamers να συγκεντρώνονται και να έχουν καλύτερες αντιδράσεις. Η νέα τσίχλα θα κυκλοφορήσει σε 3 γεύσεις (Cool Mint, Pomegranate Watermelon και Tropical Punch) και θα μπορείτε να τη βρείτε σε πακέτο των 10 έναντι 27.99 δολαρίων, μέσα από το επίσημο store https://www.razer.com/respawn-by-razer/respawn-by-5/RZ36-02441400-R3U1 της Razer. Να δούμε τι άλλο θα προσφέρει η εταιρεία τα επόμενα χρόνια, μετά από το άνοιγμα που κάνει και προς αυτήν την προϊόντική κατηγορία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*