Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

SQUID: Η νέα εφαρμογή που φέρνει τις ειδήσεις στο κινητό σου

*
Η εφαρμογή SQUID είναι ένα νέο εξειδικευμένο app που αναλαμβάνει να φέρει τις ειδήσεις που σας ενδιαφέρουν στο κινητό ή το tablet σας. Πρόκειται για ένα app που είναι δωρεάν, δεν απαιτεί κάποια συνδρομή και προσφέρει φιλτράρισμα για πάνω από 100 κατηγορίες ειδήσεων και 20.000 πηγές νέων. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε τις θεματικές κατηγορίες που σας ενδιαφέρουν να παρακολουθείτε στο χώρο της ειδησεογραφίας και το SQUID θα αναλάβει να σας τις εμφανίσει και μάλιστα οργανωμένα, μέσω tabs. Από εκεί και πέρα μπορείτε να κάνετε αποθήκευση θεμάτων, άρθρων ή και φραγή πηγών για να προσαρμόσετε απόλυτα το app στις ανάγκες σας.

Ο αλγόριθμος του SQUID συλλέγει ειδήσεις και δίνει προτεραιότητα στις πιο ενδιαφέρουσες και έμπιστες πηγές στο διαδίκτυο. Μπορείτε να κατεβάσετε το SQUID στο κινητό σας από το Google Play, το App Store και το Huawei AppGallery.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*