Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Scalpers δημιουργούν χαμό και με τις Pokemon Cards των McDonald’s Happy Meals!

*
Οι scalpers ενόχλησαν τους gamers περισσότερο από ποτέ τους τελευταίους μήνες και φαίνεται πως δεν τους ξεφεύγουν ούτε οι Pokemon Cards των McDonald’s Happy Meals. Για όσους δεν γνωρίζουν, τα παιδικά γεύματα στη γνωστή αλυσίδα fast food περιλαμβάνουν πακέτα καρτών Pokemon που κυκλοφορούν για τα 25 χρόνια της σειράς και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για trading games. Όπως φαίνεται, scalpers έχουν αρχίσει να κάνουν μαζικές αγορές από τα καταστήματα για τα σχετικά γεύματα (που κοστίζουν μόλις 2.49 δολάρια) και τις εξαφανίζουν για να τις πουλήσουν αργότερα με μεγαλύτερο κέρδος.






Πάντως η ίδια η Pokemon Company φαίνεται να αντιλήφθηκε γρήγορα την κατάσταση και προχώρησε σε ανακοίνωση πως θα τυπώσει ξανά κάρτες που δεν μπορούν να βρουν οι καταναλωτές.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*