Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Smash: Νέα δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς αρχείων έως 33GB

*
Μια νέα υπηρεσία δωρεάν μεταφοράς μεγάλων αρχείων έκανε την εμφάνισή της και ονομάζεται Smash. Όπως σημειώνουμε και στον τίτλο, επιτρέπει τη μεταφορά αρχείων έως και 33GB χωρίς κόστος, δίνοντας έτσι σε όλους τη δυνατότητα να στείλουν σε κάποιον άλλο χρήστη πολλά δεδομένα. Η λογική του θυμίζει αρκετά αυτή του WeTransfer με την επιλογή των αρχείων να γίνεται είτε με drag’n’drop στον browser, είτε με το πάτημα της ειδικής ένδειξης στην κεντρική σελίδα της υπηρεσίας. Μοναδικός περιορισμός είναι στα αρχεία πάνω από 2GB, όπου η διαδικασία ολοκληρώνεται σε μικρότερες ταχύτητες. Όσοι δεν θέλουν να περιμένουν τόσο, δεν έχουν παρά να γραφτούν στην Premium υπηρεσία που κοστίζει περί τα 10 δολάρια το μήνα και επιτρέπει να διατηρηθούν τα σχετικά ανεβασμένα αρχεία για 1 χρόνο. Σε αυτό το πακέτο, υπάρχει ακόμη η δυνατότητα για προστασία μέσω κωδικού, τροποποίηση του URL και ορισμό ημερομηνίας λήξης του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*