Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Streamers του Dead by Daylight δέχονται επιθέσεις DDoS

*
Τραγικά φαινόμενα που συμβαίνουν στην εποχή μας σε streamers, είναι το DDoS (distributed denial of service), το doxxing και το swatting. Το DDoS είναι η διαδικασία κατα την οποία ανακαλύπτεται η διεύθυνση ΙΡ του θύματος και βομβαρδίζεται με αιτήματα απο διαδικτυακά bots για να του κόψει την πρόσβαση στο ίντερνετ. Το doxxing σημαίνει διερεύνηση με μέσα του διαδικτύου και διαρροή προσωπικών πληροφοριών ενός ατόμου, όπως η διεύθυνση κατοικίας του ή οι θρησκευτικές του πεποιθήσεις. Το swatting είναι όταν κακοπροαίρετοι τρίτοι στέλνουν στο σπίτι του θύματος την αστυνομία για υποψία παράνομης δραστηριότητας.

Τα τρία αυτά φαινόμενα συμβαίνουν (δυστυχώς) κυρίως σε streamers στις ημέρες μας. Παρόλα αυτά, τις τελευταίες ημέρες στοχοποιούνται έντονα άνθρωποι που προβάλλουν το Dead by Daylight. Μια υπόθεση που δημοσιοποιήθηκε απο πολλά ΜΜΕ είναι αυτή της Elix. Άφου κάποιοι διέρρευσαν προσωπικά της στοιχεία, της έστειλαν την αστυνομία στο σπίτι, η οποία τη συνόδευσε στο περιπολικο και της πέρασε χειροπέδες. Η Elix είναι drag queen, οπότε ενδεχομένως η επίθεση να έγινε απο άτομα που στοχεύουν την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ.


Οι στοχοποιημένοι streamers και μη, παρακαλούν την ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού, Behaviour, να βοηθήσει την κατάσταση. Η δεύτερη, έχει τοποθετηθεί σε απάντησή της στο Eurogamer, όπου ανέφερε πως οι παίκτες της είναι η υψηλότερη προτεραιότητά της. Πρόσθεσε πως εργάζονται σκληρά για να μπορέσουν να δημιουργήσουν ένα ασφαλές περιβάλλον για όλους. Δηλώνει ενήμερη για την κατάσταση και προσπαθεί να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για να καταπολεμήσει το πρόβλημα. Η εταιρεία παρακαλεί τους παίκτες του Dead of Daylight να προσπαθήσουν να αναφέρουν οποιαδήποτε κακοπροαίρετη συμπεριφορά που παρατηρούν εντός του παιχνιδιού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*