Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Teaser για επιστροφή του επιτραπέζιου HeroQuest

*
Η κατασκευάστρια εταιρεία επιτραπέζιων παιχνιδιών όπως τα Axis & Allies, Betrayal at House on the Hill, Risk Legacy και πολλών άλλων, Avalon Hill Games, προετοιμάζει το κοινό για μια ανακοίνωση που πιθανότατα αφορά στην αναβίωση του παιχνιδιού HeroQuest. Η ίδια μαζί με τη Hasbro - η οποία ανέλαβε τα ηνία της πρώτης πριν από μόλις μερικές μέρες - λάνσαραν μια ιστοσελίδα με μια αντίστροφη μέτρηση και τη φράση "The Quest is Calling" που καταλήγει στις 22 Σεπτεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις αρχές του 2020 η Restoration Games κατέθεσε ένα εμπορικό σήμε για το HeroQuest: Legacies, όμως το όνομά της δεν εμφανίζεται στην ιστοσελίδα με την αντίστροφη μέτρηση.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • T_K_L_L_LUIGI
    • Απευθείας αγορά. Το hero quest ήταν το επιτραπέζιο που με ταξίδευε στην εφηβία μου, σε σκοτεινά και γεμάτο υγρασία μπουντρούμια, εκεί που έσφαζα αδίστακτα τέρατα, και πάλευα να καταφέρω να ολοκληρώσω την αποστολή. Εξαιρετικό επιτραπέζιο, σαφώς απλοϊκό για τους ειδικούς και τους ψαγμένους του είδους, αλλά για μένα είναι μια ολόκληρη ζωή.

*