Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Witcher: Fading Memories, νέα σειρά comics με τις ιστορίες του Geralt

*
Η Dark Horse ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την CD Projekt RED για την κυκλοφορία μιας νέα σειράς comics με τίτλο The Witcher: Fading Memories. Η πρεμιέρα της θα γίνει στις 17 Ιουνίου και έχουν σχεδιαστεί να κυκλοφορήσουν συνολικά 4 επεισόδια. Η ιστορία του The Witcher: Fading Memories καλύπτει την πορεία του Geralt σε πτώση, καθώς το bounty hunting δεν είναι και στα καλύτερά του. Ο πρωταγωνιστής ταξιδεύει στο Towitz, ωστόσο τα πράγματα δεν κυλούν φυσιολογικά, αφού Foglets απαγάγουν τα παιδιά της πόλης και ο δήμαρχος της πόλης του αναθέτει την σχετική αποστολή. Τέλος, στη νέα σειρά comics συμμετέχουν οι Bartosz Sztybor και Evan Cagle. Δείτε ένα πρώτο εξώφυλλο, στη συνέχεια του άρθρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*