Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To BBC φέρνει την εικονική πραγματικότητα στο Μουντιάλ

*
Τελικά, το BBC έχει στα άμεσα πλάνα του την υιοθέτηση ανάλυσης 4Κ σε ζωντανά τηλεοπτικά προγράμματα. Η αρχή είχε γίνει με μια σειρά δοκιμών πριν από τέσσερα χρόνια, και τώρα το τηλεοπτικό δίκτυο σκοπεύει να προβάλει αγώνες του παγκοσμίου κυπέλλου ποδοσφαίρου όχι μόνο σε Ultra HD αλλά και virtual reality. Για το σκοπό αυτό έχει αναπτυχθεί μια νέα εφαρμογή, το BBC Sport VR – FIFA World Cup Russia 2018 που θα επιτρεψει σε όσους διαθέτουν smartphone ή συμβατό VR headset να παρακολουθήσουν ζωντανά τους αγώνες. Επιπλέον, ταυτόχρονα με τη ζωντανή δράση, θα προβάλλονται τα καλύτερα στιγμιότυπα της ημέρας. Η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη για Apple, Android, Gear VR, Oculus Go και PlayStation VR. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*