Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Facebook ενημερώνει τους χρήστες για το σκάνδαλο Cambridge Analytica

*
Το Facebook θέλει να δείξεις προς τους χρήστες του πως κάνει τα αδύνατα δυνατά για να περιορίσει τη ζημιά από το σκάνδαλο Cambridge Analytica και με αυτό το σκεπτικό, θα αρχίσει από τη Δευτέρα τις σχετικές ενημερώσεις. Στο χρονολόγιο κάθε χρήστη και στο επάνω μέρος θα υπάρχει μια ένδειξη που θα επιτρέπει στα μέλη της υπηρεσίας να ελέγξουν ποιες εφαρμογές είναι συνδεδεμένες στο λογαριασμό τους και σε ποια προσωπικά τους δεδομένα έχουν πρόσβαση. Στο πλαίσιο αυτής της ενημέρωσης, οι χρήστες θα μπορούν να δουν και αν τα δεδομένα τους βρίσκονται μέσα σε αυτά που έχουν μοιραστεί με την Cambridge Analytica. Όσοι το επιθυμούν, θα μπορούν άμεσα να διαγράψουν εφαρμογές και να προστατέψουν έτσι ακόμη περισσότερο το λογαριασμό τους.



Το σκάνδαλο Cambridge Analytica ξέσπασε τον περασμένο μήνα, όταν μια ομάδα αναλυτών κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση σε δεδομένα δεκάδων εκατομμυρίων χρηστών του Facebook. Όπως ήταν λογικό, η εξέλιξη αυτή έφερε μεγάλη αναστάτωση και έφερε ξανά στο προσκήνιο το θέμα του κατά πόσο το Facebook προστατεύει τα δεδομένα των χρηστών του. Η πλατφόρμα, από την πλευρά της, έχει ήδη αποκλείσει πλέον το Cambridge Analytica. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*