Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Facebook επεκτείνεται στο χώρο των dating apps

*
Το Facebook είναι μεν η δημοφιλέστερη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, όμως το γεγονός ότι έχει ήδη κλείσει 14 χρόνια ζωής, καθιστά αναγκαστική την επέκτασή της σε νέα θεματολογία και λειτουργίες. Τώρα, κατά τη διάρκεια του F8 conference στο San Jose της California, o CEO της εταιρείας Mark Zuckerberg ανακοίνωσε την προσθήκη dating λειτουργιών στην εφαρμογή του Facebook για φορητές συσκευές. Κάτι τέτοιο, αυτομάτως θα μετατρέψει τη Facebook, σε άμεση ανταγωνίστρια της Match Group, που διαχειρίζεται το mobile dating app Tinder και τη δημοφιλή dating πλατφόρμα OkCupid. Μάλιστα, η παραπάνω ανακοίνωση οδήγησε τη μετοχη της Match Group σε βουτιά 17%.

Σύμφωνα με τον Zuckerberg, η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί με σεβασμό την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια των χρηστών και η υιοθέτησή της θα είναι απολύτως προαιρετική. Το ενδιαφέρον είναι ότι η εφαρμογή δεν έχει σχεδιαστεί για όσους/ όσες θέλουν να εξαπατήσουν την/ τον συντροφό τους και θα είναι διαθέσιμη σε όσους δηλώνουν Single. Όσοι δηλώνουν είτε Ιn a relationship είτε Married, δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τα dating features. 


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*