Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Facebook ετοιμάζει το δικό του in-app podcast player

*
Το Facebook ρίχνει πολύ έντονες ματιές προς τα της μουσικής και του ήχου και έτσι ανακοίνωσε το δικό του in-app podcast player. Πρόκειται για μια εφαρμογή που θα επιτρέπει στους podcasters να μοιράσουν το περιεχόμενό τους μέσω μιας επίσημης σελίδας και έτσι να μπορούν να το προσφέρουν πιο άμεσα στους fans. Προς το παρόν δεν είναι γνωστό το πως θα λειτουργεί, αλλά η λογική λέει πως θα λειτουργεί σαν το νέο Spotify player που «κουμπώνει» στο κάτω μέρος της οθόνης και είναι διαθέσιμος πάντα όσο ο χρήστης πλοηγείται μέσα στο περιβάλλον της εφαρμογής του iOS και του Android. Υπάρχει βέβαια και η εναλλακτική της αναπαραγωγής στο background, αλλά δεν συγκεντρώνει ιδιαίτερα πολλές πιθανότητες. Σε ό,τι αφορά τη διάθεση του νέου app, το Facebook σημειώνει πως αναμένεται τους επόμενους μήνες. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο σχετικό post του Facebook Blog, εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*