Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Facebook προχωράει σε απαγόρευση ρατσιστικού περιεχομένου

*
Στην προσπάθειά του να εξαφανίσει τη ρητορική μίσους από τους χρήστες του, το Facebook ανακοίνωσε πως από την επόμενη εβδομάδα προχωράει σε συγκεκριμένες ενέργειες. Συγκεκριμένα, οποιαδήποτε ρατσιστική αναφορά θα απαγορεύεται, θα κατεβαίνει και ο χρήστης που την δημοσίευσε θα δέχεται σχετικές ποινές. Είναι έντονες οι πιέσεις που δέχονται οι μεγάλες πλατφόρμες το τελευταίο χρονικό διάστημα και μετά το μακελειό στη Νέα Ζηλανδία, όπου ο δράστης μετέδιδε την πράξη του ζωντανά στο Facebook, ο κλοιός αρχίζει να στενεύει περισσότερο. Μάλιστα, το Facebook σημειώνει πως οι χρήστες που αναζητούν περιεχόμενο που σχετίζεται με την «λευκή υπεροχή» θα παραπέμπονται σε σελίδες της οργάνωσης Life After Hate που βοηθά ανθρώπους να φύγουν από ομάδες υποστήριξης του μίσους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • jack124
    • Πάντως έχω κάνει πολλές αναφορές σε ρατσιστικά σχόλια και post δεν τα πιάνει πάντα σωστά .. Θέλει δουλειά ακόμα

*