Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Facebook τεστάρει την απόκρυψη του αριθμού των likes στις αναρτήσεις (παράδειγμα)

*
Το Facebook θα βάλει σε μια νέα δοκιμαστική φάση την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, αφού από σήμερα θα σταματήσει να δείχνει τον αριθμό των likes σε αναρτήσεις από χρήστες στην Αυστραλία. Στόχος της διαδικασίας είναι να κάνει τους χρήστες να αισθάνονται καλύτερα και να μην ψάχνουν τρόπους να μαζέψουν likes. Η εμφάνιση των αντιδράσεων θα παραμείνει ως έχει μέχρι σήμερα, απλά δεν θα υπάρχει πλέον ο σχετικός αριθμός δίπλα από τα διάφορα emoticons. Ο ίδιος ο χρήστης είναι ο μόνος που θα μπορεί να δει τον αριθμό αυτό. Αν η δοκιμή αυτή κριθεί επιτυχημένη, θα εμφανιστεί και στους χρήστες άλλων χωρών του πλανήτη. Το Instagram έχει μπει σε παρόμοια διαδικασία από τις αρχές του 2019. Δείτε περισσότερα στο παρακάτω σχετικό tweet.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*