Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Plex ανακοίνωσε τη δική του πλατφόρμα video streaming

*
Το Plex είναι μια πλατφόρμα που βοηθάει τους χρήστες να οργανώσουν την βιβλιοθήκη multimedia αρχείων τους και πλέον η εταιρεία του μπαίνει στην αγορά των υπηρεσιών video streaming. Σε αντίθεση με οτιδήποτε έχουμε δει στον ίδιο χώρο, το Plex δεν θα χρεώνει για την προβολή, αλλά θα έχει διαφημίσεις και θα προσφέρει αρκετές εκατοντάδες ταινιών, τηλεοπτικών σειρών, αθλητικών γεγονότων και μουσικών ντοκιμαντέρ. Στην παρούσα φάση έχει συνάψει συνεργασίες με παρόχους όπως οι Legendary, MGM, Lionsgate, Warner Brothers, Participant, 1091, Fremantle και Gravitas Movies για δωρεάν streaming περιεχομένου σε πάνω από 200 χώρες σε όλο τον κόσμο (με κάποιους γεωγραφικούς περιορισμούς).

Αν μάλιστα θέλετε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα, δεν χρειάζεται καν πιστωτική κάρτα. Το Plex έχει σχετική εφαρμογή σε iOS, Apple TV, Android και αρκετές πλατφόρμες Smart TVs.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*