Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To θρυλικό Winamp επιστρέφει πλήρως ανανεωμένο

*
Το Winamp ήταν από τα πρώτα media players που χρησιμοποιήθηκε τη χρυσή εποχή των mp3 και φαίνεται πως η εφαρμογή επιστρέφει πλήρως ανανεωμένη. Μέσω του επίσημου site της, η εταιρεία πίσω από το app παρουσίασε το νέο λογότυπο που είναι σαφώς πιο απλοποιημένο από το παλιό και αναφέρει ήδη κάποια χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με αυτά, οι χρήστες θα μπορούν να επικοινωνούν καλύτερα με τους καλλιτέχνες, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα για stream online ραδιοφωνικών σταθμών και podcasts. Η λογική λέει πως το πρόγραμμα θα πάει να μετατραπεί σε μία μουσική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ θα υπάρχουν και δυνατότητες συνεργασιών για περαιτέρω δραστηριότητα μέσα στην κοινότητα που θα δημιουργηθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*