Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Twitch: Τρεις ακόμα συμφωνίες αποκλειστικότητας με top streamers

*
Ο πόλεμος για τις αποκλειστικότητες στο streaming συνεχίζεται, καθώς το Twitch προχώρησε σε πολυετή συμφωνία με τρεις από τους μεγαλύτερους content creators του. Αυτοί είναι οι Jaryd "Summit1G" Lazar, Brett "Dakotaz" Hoffman και Josh "JoshOG" Beaver. Ο πόλεμος των συμφωνιών αποκλειστικότητας ξεκίνησε όταν το Mixer της Microsoft έφτασε σε deal αξίας 30 εκατομμυρίων δολαρίων με τον Tyler "Ninja" Blevins το 2019.

Σύμφωνα με την τελευταία μηνιαία αναφορά των StreamElements και Arsenal.gg, το Twitch είδε το μετρητή ωρών παρακολούθησής του να ανεβαίνει κατά 101% σε σχέση με τον περσινό Απρίλιο, φτάνοντας τις 1,65 δισεκατομμύρια ώρες. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται το YouTube Gaming με 461 εκατομμύρια ώρες τον Απρίλιο του 2020.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*