Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Twitch και Streamlabs συνεργάζονται για να βελτιώσουν τα streams από Xbox

*
Twitch και Streamlabs συνεργάζονται περαιτέρω για να βελτιώσουν τα streams των παικτών που γίνονται από Xbox, έτσι ώστε να μην απαιτείται καν κάποια capture card. Η web-based υπηρεσία Streamlabs Studio θα επιτρέπει στους streamers να φτιάχνουν τα πάντα με widgets και overlays μέσα από ένα σχετικό panel και όλα να είναι έτοιμα για ακόμη καλύτερη και ευχάριστη μετάδοση, ακριβώς με το περιβάλλον που θέλουν να προβάλλουν στους θεατές τους. Πλέον οι κάτοχοι κονσολών της Microsoft θα μπορούν να επιλέγουν το Streamlabs ως προορισμό από το Twitch app τους και μετά να μπαίνουν στο σχετικό site της πλατφόρμας και να ρυθμίζουν όλες τις λεπτομέρειες, είτε από το κινητό, είτε από το tablet, είτε από το PC τους. Μάλιστα, μπορεί να ρυθμιστεί η κάμερα μιας φορητής συσκευής τους για να λειτουργεί ως κάμερα. Το Streamlabs Studio προσφέρεται με ένα μηνιαίο ή ετήσιο αντίτιμο για όσους ενδιαφέρονται να το χρησιμοποιήσουν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*