Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Vertical Slice 20: Μαζί θα φτιάξουμε έναν άνθρωπο

*
Αυτήν την εβδομάδα στο Vertical Slice θυμόμαστε το Horizon Zero Dawn, ελπίζουμε για το Star Wars: Jedi Fallen Order και, κυρίως, γελάμε με τα παθήματα της THQ Nordic που μάλλον. πρώτα πράττει και μετά σκέφτεται πλέον. Αφού τα πράγματα ήταν σχετικά ήσυχα τις τελευταίες μέρες, περάσαμε σε πιο περίεργες αναζητήσεις έχοντας ως αφορμές άρθρα που πετύχαμε. Από τη μία έχουμε την αισθητική του Dead Or Alive 6 και αναρωτιόμαστε τι ρόλο μπορεί να έχει τη σήμερον. Από την άλλη σκεφτόμαστε τι είναι αυτό που κρατά πίσω τη βιομηχανία από το να εξετάσει και να σχολιάσει ιστορικά γεγονότα, ακόμη και όταν έχουμε παιχνίδια που εκτυλίσσονται μέσα σε αυτά. Και κάπου μέσα σε όλα αυτά, εκπλησσόμαστε από τον αριθμό διαφορετικών ανασκοπήσεων που χώρεσαν στο Kingdom Hearts III. Για να φτιάχνει και το κέφι κάποια στιγμή. Αυτά και άλλα στο νέο επεισόδιο του Vertical Slice.

Vertical Slice 20: Μαζί θα φτιάξουμε έναν άνθρωπο
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*