Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Vertical Slice 23: Την ίδια βότκα πίνουμε

*
Ο Ηλίας έχει νεύρα, ο Μάνος (σχεδόν) δεν έχει καφέ μέσα του, οπότε το κλίμα είναι το κατάλληλο για συζήτηση περί ray tracing από τη μία και Sekiro από την άλλη. Πριν πραγματικά χαθεί η μπάλα με το που ξεκινήσει η συζήτηση για Google Stadia, προλαβαίνουν να ξεμυτίσουν αρκετά θέματα, αφού πρόσφατα εμφανίστηκαν δείγματα από το System Shock 3, ανακοινώθηκε από το πουθενά το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2. Η Epic κάνει νέες κινήσεις και αποσαφηνίζει τη στρατηγική της, η Valve γυαλίζει το κόσμημα της λύπης. Και ξάφνου ξεκινά κουβέντα για το αν η ύπαρξη της κονσόλας, ως έννοια, κάνει κακό στη βιομηχανία.

Σημείωση: Λόγω τεχνικού προβλήματος που ερευνάται ακόμη, μπορεί να μη λειτουργεί η απευθείας αναπαραγωγή από το embed. Λειτουργεί όμως η αναπαραγωγή με άνοιγμα σε άλλο παράθυρο ή σε άλλη καρτέλα ή και με download του αρχείου ήχου. Υπάρχουν τα σχετικά links ακριβώς κάτω από τον ενσωματωμένο audio player. Για την τιμή των όπλων τουλάχιστον.


Vertical Slice 23: Την ίδια βότκα πίνουμε
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*