Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Vertical Slice 26: All your pregnancies are belong to us

*
Τα είπαμε την προηγούμενη φορά για το Anthem, σειρά έχει το Dragon Age 4 που δεν λέει να γλιτώσει από εσωτερικά βάσανα. Αυτά και άλλα πολλά στο νέο podcast Vertical Slice.

Τα είπαμε την προηγούμενη φορά για το Anthem, σειρά έχει το Dragon Age 4 που δεν λέει να γλιτώσει από εσωτερικά βάσανα. Αλλά προτρέχουμε. Πολύ πριν καταπιαστούμε με το επόμενο παιχνίδι της BioWare, ξεκινάμε με μια ιδέα Star Wars, παίρνουμε φόρα για συζήτηση περί δυσκολίας, προσβασιμότητας και πώς Τύπος και κοινότητα συγχέουν το ένα με το άλλο χάρη σε κόμπλεξ ανωτερότητας. Λέμε μερικές κουβέντες για το review bombing ως μηχανισμό αντίδρασης, τα user reviews ως εργαλείο, γελάμε με τον Randy Pitchford μιας κι εκείνος γελάει μαζί μας, χαζεύουμε τον ογκόλιθο που ακούει στο όνομα Tencent. Μαθαίνουμε ότι η Activision Blizzard ενδιαφέρεται πολύ, πάρα πολύ όμως, για τις εγκυμοσύνες των υπαλλήλων της και μετά από όλα αυτά τα χαρούμενα είναι που καταφέρνουμε να φτάσουμε στο Dragon Age. Μεγάλη ανηφόρα.


Σημείωση: Λόγω τεχνικού προβλήματος που ερευνάται ακόμη, μπορεί να μη λειτουργεί η απευθείας αναπαραγωγή από το embed. Λειτουργεί όμως η αναπαραγωγή με άνοιγμα σε άλλο παράθυρο ή σε άλλη καρτέλα ή και με download του αρχείου ήχου. Υπάρχουν τα σχετικά links ακριβώς κάτω από τον ενσωματωμένο audio player. Για την τιμή των όπλων τουλάχιστον.

Vertical Slice 26: All your pregnancies are belong to us
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*