Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Vertical Slice 28: Όλα τα money είναι funny

*
Μετράμε ξένα χρήματα αυτήν την εβδομάδα και κάνουμε χάζι την αγορά για το πώς εντυπωσιάζεται και πώς απογοητεύεται με ένα μάτσο νούμερα, ακόμη και όταν τα πράγματα πάνε μια χαρά. Ή το αντίθετο. Το Days Gone δεν μπορούσε να λείπει από τη συζήτηση βέβαια και με αφορμή αυτό γίνεται γενικότερη εξερεύνηση κάποιων αδυναμιών των open world games της εποχής. Στην ελαφρά κατηγορία έχουμε τις εργασιακές συνθήκες στην Epic Games, το πάγωμα του επόμενου τίτλου Titanfall και το «κατά λάθος» grind του Mortal Kombat 11. Ε. Μεγάλη Παρασκευή έγινε η ηχογράφηση. Καταλαβαίνετε. Καλή χώνεψη.

Σημείωση: Λόγω τεχνικού προβλήματος που ερευνάται ακόμη, μπορεί να μη λειτουργεί η απευθείας αναπαραγωγή από το embed. Λειτουργεί όμως η αναπαραγωγή με άνοιγμα σε άλλο παράθυρο ή σε άλλη καρτέλα ή και με download του αρχείου ήχου. Υπάρχουν τα σχετικά links ακριβώς κάτω από τον ενσωματωμένο audio player. Για την τιμή των όπλων τουλάχιστον.


Vertical Slice 28: Όλα τα money είναι funny
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*