Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Vertical Slice 29: Game Of Endgame

*
Μπορείτε να το πείτε και ποτ πουρί το νέο επεισόδιο Vertical Slice αφού μπλέκουμε τα καμένα με τα mainstream, τα games με τις σειρές και τον κινηματογράφο, τη λογική με τον παραλογισμό. Τα προβλεπόμενα δηλαδή. Τα δυο βασικά θέματα είναι τα immerssive simulation games και ο αναβρασμός για τις παροχές των PS Plus και Games With Gold, αλλά κρατάμε τα πράγματα ανάλαφρα με λίγο Game Of Thrones (με ένα spoiler για το τρίτο επεισόδιο), με Avengers Endgame (χωρίς spoiler), τα… «προβληματάκια» του Mad Box και στης Slightly Mad Studios και την έκρηξη του Randy Pitchford μετά την κανονική παρουσίαση του Borderlands 3. Pitchford’s gonna Pitchford.

Σημείωση: Λόγω τεχνικού προβλήματος που ερευνάται ακόμη, μπορεί να μη λειτουργεί η απευθείας αναπαραγωγή από το embed. Λειτουργεί όμως η αναπαραγωγή με άνοιγμα σε άλλο παράθυρο ή σε άλλη καρτέλα ή και με download του αρχείου ήχου. Υπάρχουν τα σχετικά links ακριβώς κάτω από τον ενσωματωμένο audio player.


Vertical Slice 29: Game Of Endgame
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*