Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Vertical Slice 33: Ποια καρπούζια;

*
Αυτό το επεισόδιο του Vertical Slice ξεκινά ανορθόδοξα αλλά δεν θα πετάξουμε spoilers. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι συζητάμε για τη συμπερίληψη του gaming disorder στις λίστες του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας, καιγόμαστε με Death Stranding (επιβάλλεται). Συζητάμε για το ρόλο της E3 σε σχέση με άλλες εκθέσεις, για την εξάπλωση του Xbox Game Pass στο PC, για τον καπνό που φουμάρουν στο VG247 και αναρωτιόμαστε τι ωθεί κάποιον να πατήσει View Source σε teaser site. Όχι ότι βγήκε σε κακό. Μάθαμε έτσι για το Baldur’s Gate III. Αυτά και άλλα ακόμη. Για να κολλάνε κάπου και τα καρπούζια.

*Σημείωση: Λόγω τεχνικού προβλήματος που ερευνάται ακόμη, μπορεί να μη λειτουργεί η απευθείας αναπαραγωγή από το embed. Λειτουργεί όμως η αναπαραγωγή με άνοιγμα σε άλλο παράθυρο ή σε άλλη καρτέλα ή και με download του αρχείου ήχου. Υπάρχουν τα σχετικά links ακριβώς κάτω από τον ενσωματωμένο audio player.*

Vertical Slice 33: Ποια καρπούζια;
 
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!