Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Vertical Slice 38: Messi και κβαντικά όνειρα

*
Νέο podcast Vertical Slice!

Η αλήθεια είναι πως δεν υπήρχε στόχος να γίνει κουβέντα για τα τραύματά μας από το Total Annihilation Kingdoms αλλά αυτό συνέβη όταν προσπαθήσαμε να σχολιάσουμε δηλώσεις της Microsoft για το Age Of Empires. Μείναμε εντός θέματος βέβαια όταν σχολιάζαμε δηλώσεις της EA, ενώ ξεκάθαρα (δεν) κρατήσαμε χαρακτήρα όταν τα λέγαμε για τα τελευταία δράματα σχετικά με την εναλλαγή τίτλων του PS Plus που έγινε τελευταία στιγμή. Λογικό ήταν να αναρωτηθούμε στο τέλος και τι μπορεί να σημαίνουν ορισμένες δηλώσεις για το PS5 και το ρόλο του.


Vertical Slice 38: Messi και κβαντικά όνειρα


*Σημείωση: Λόγω τεχνικού προβλήματος που ερευνάται ακόμη, μπορεί να μη λειτουργεί η απευθείας αναπαραγωγή από το embed. Λειτουργεί όμως η αναπαραγωγή με άνοιγμα σε άλλο παράθυρο ή σε άλλη καρτέλα ή και με download του αρχείου ήχου. Υπάρχουν τα σχετικά links ακριβώς κάτω από τον ενσωματωμένο audio player.
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*