Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Vertical Slice 42: «Το Whisperers Αγελάδα»

*
Και το gameplay του Death Stranding είδαν και κουβέντα για το παιχνίδι έπιασαν (ξανά) οι δυο οικοδεσπότες, αφού βέβαια καταπιάστηκαν με άλλα σημαντικά, όπως τους θερινούς τελικούς του LEC, την αχρείαστη ανησυχία με βάση τα στατιστικά του NPD Group για το μήνα Αύγουστο, τον ερχομό της υπηρεσίας Apple Arcade, καθώς και την πιο παράξενη περίπτωση της υπηρεσία GameClub. Και μιας και λέμε για παράξενα, εννοείται πως γίνεται ειδική αναφορά στο Ring Fit Adventure και τα νέα αξεσουάρ της Nintendo για το Switch. Και ναι, το χαμόγελο του τύπου στο βίντεο είναι τρομακτικό.

Vertical Slice 42: «Το Whisperers Αγελάδα»


Σημείωση: Αν δεν λειτουργεί σωστά ο player, αξιοποιείστε τα πλήκτρα στο κάτω μέρος του, κάνοντας δεξί κλικ και ύστερα άνοιγμα σε νέο παράθυρο ή κατέβασμα του αρχείου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*