Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Vertical Slice 45: Laydeniές στον Layden, ωρέ;

*
Ο Ηλίας δηλώνει δόκτορας, ο Μάνος προχωρά σε αποποίηση ευθύνης κάθε τρεις και λίγο, αλλά μικρή σημασία έχουν αυτά από τη στιγμή που η Gearbox πλέει σε πελάγη ευτυχίας κι η θάλασσα είναι «λάδι». Η EA βέβαια έχει να περάσει γράσσο το FIFA 20 όπως φαίνεται (και δηλώνει και η ίδια) ενώ η Bungie κοιτά να κάνει τα προφανή μέχρι το 2025, χρησιμοποιώντας ως βάση αλλά όχι ως μονόδρομο το Destiny. Το Writers Guild Of America κόβει για την ώρα το βραβείο σεναρίου για games. Τίποτα από αυτά δεν πιάνει μία βέβαια μπροστά στην εκτενή συζήτηση για την αποχώρηση του Shawn Layden από την Sony.

Vertical Slice 45: Laydeniές στον Layden, ωρέ;


Σημείωση: Αν δεν λειτουργεί σωστά ο player, αξιοποιείστε τα πλήκτρα στο κάτω μέρος του, κάνοντας δεξί κλικ και ύστερα άνοιγμα σε νέο παράθυρο ή κατέβασμα του αρχείου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*