Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Vertical Slice 46: The Night Is Young And Full Of Errors

*
Άλλη μια εβδομάδα άλλο μισό επεισόδιο αφιερωμένο Vertical Slice στα της Sony που συνεχίζει να αλλάζει εσωτερικά καθώς αποκαλύπτει με το σταγονόμετρο στοιχεία για το PlayStation 5 και εμφανίζεται πατέντα για το επόμενο βήμα στο PSVR. Αλλά το δεύτερο μισό είναι αφιερωμένο, αναγκαστικά, στην Blizzard, την Κίνα και το Χονγκ Κονγκ, καθώς πολιτική, ψυχολογία μάζας, προσδοκίες και πολλά άλλα μπλέκονται για να καταλήξουμε σε μείγμα εκρηκτικό, στο οποίο μπλέκονται πολλές πλευρές αυτήν την περίοδο μιας και το θέμα, το πραγματικό θέμα είναι τεράστιο και ουδεμία ειδική σύνδεση έχει με τα videogames.

Vertical Slice 46: The night is young and full of errors
Σημείωση: Αν δεν λειτουργεί σωστά ο player, αξιοποιείστε τα πλήκτρα στο κάτω μέρος του, κάνοντας δεξί κλικ και ύστερα άνοιγμα σε νέο παράθυρο ή κατέβασμα του αρχείου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*