Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Vertical Slice 48: Timbaland και Kanye West

*
Vertical Slice 48: Timbaland και Kanye West

Με «πειραματικό» ρυθμό τρέχει το νέο επεισόδιο αφού θίγονται πολλά θέματα σε χρόνο μηδέν. Θέλετε το μπλοκάρισμα του Call Of Duty: Modern Warfare στη Ρωσία από τη Sony; Έχουμε. Θέλετε σκέψεις για το marketing του Fortnite; Έχουμε. Θέλετε κουβέντες για όσα ακούει η Paradox Interactive περί Crusader Kings 3 και «Deus Vult»; Έχουμε κι απ’ αυτές. Για τις καθυστερήσεις του The Last Of Us Part II και… όλων των τίτλων Ubisoft; Αμέ. Η Tencent εννοείται. Περνάμε σίγουρα καλά πάντως με το «λανσάρισμα» του Google Stadia και σίγουρα με την υπηρεσία Fallout 1st. Ανάλαφρο επεισόδιο τώρα που κληρώνει, γιατί το επόμενο θα έχει γερή δόση από Kojima.


Vertical Slice 48: Timbaland και Kanye West


Σημείωση: Αν δεν λειτουργεί σωστά ο player, αξιοποιείστε τα πλήκτρα στο κάτω μέρος του, κάνοντας δεξί κλικ και ύστερα άνοιγμα σε νέο παράθυρο ή κατέβασμα του αρχείου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*