Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Vertical Slice 57: Tencom και Funcent

*
Το 2020 πήρε μπροστά και το πλήθος θεμάτων του επεισοδίου για το Vertical Slice το αποδεικνύει. Η Valve έχει ήδη ξεπουλήσει τα Index. Η Google τάζει timed-exclusives. Η Tencent καταθέτει πρόταση πλήρους εξαγοράς της Funcom. Η Housemarque ακυρώνει τίτλο που ετοίμαζε εδώ και χρόνια για να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό. Φήμες μιλούν για κάποιου είδους αναβίωση του Star Wars: Knights Of The Old Republic. Η Paradox θέλει να δοκιμάσει τη συνδρομή για DLC. Και η Ubisoft αναδιαθρώνει την επιτροπή που ορίζει εδώ και χρόνια την κατεύθυνση των franchises της. Επίσης, The VelociPastor. Και Killer Sofa. Ακούστε και θα καταλάβετε.

Vertical Slice 57: Tencom και Funcent

Σημείωση: Αν δεν λειτουργεί σωστά ο player, αξιοποιείστε τα πλήκτρα στο κάτω μέρος του, κάνοντας δεξί κλικ και ύστερα άνοιγμα σε νέο παράθυρο ή κατέβασμα του αρχείου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*