Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Vertical Slice 58: Κολλημένοι στον Dagobah

*
Στο Vertical Slice 58 μια υπόσχεση γίνεται πράξη αφού συζητείται το κατά πόσο οι τηλεοπτικές μεταφορές είναι η νέα και φυσικότερη ευκαιρία για επέκταση των gaming franchises. Προέχουν τα χρήματα βέβαια, αφού EA, Microsoft και Nintendo ανακοινώνουν αποτελέσματα τριμήνου κι έχει κάθε πλευρά τις ιδιαιτερότητές της όσο να 'ναι. Στεκόμαστε στο reky της ελληνικής beyonthosehills που εξακολουθεί να τραβά το ενδιαφέρον του editorial team της Apple, χαζεύουμε το ατέρμονο δυστύχημα που λέγεται Blizzard με αφορμή Warcraft III: Reforged και αναρωτιόμαστε για τα πλάνα της Wizards Of The Coast. Valve και Google συμπληρώνουν τη θεματολογία. Μάλλον για διατήρηση ρυθμού στην κουβέντα.

Vertical Slice 58: Κολλημένοι στον Dagobah

Σημείωση: Αν δεν λειτουργεί σωστά ο player, αξιοποιείστε τα πλήκτρα στο κάτω μέρος του, κάνοντας δεξί κλικ και ύστερα άνοιγμα σε νέο παράθυρο ή κατέβασμα του αρχείου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*