Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Vertical Slice 62: Θεοδόσης

*
Αυτήν την εβδομάδα στο Vertical Slice κρατάμε το κυρίως πιάτο (το Baldur's Gate III δηλαδή) για το τέλος, αλλά και η διαδρομή μέχρι αυτό έχει τη χάρη της. Από τη μία κάνουμε χάζι την εξελισσόμενη PlatinumGames και το μέγεθος της NetEase. Από την άλλη απορούμε για τη νέα πολιτική επιστροφής χρημάτων του GOG. Επίσης, τα λέμε λίγο για το Creative Sound Blaster G3, το ενδεχόμενο για biofeedback με τη βοήθεια του (θεωρητικού για την ώρα) DualShock 5, ενώ στεκόμαστε βέβαια στις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο του Xbox Series X. Η ταυτότητα του θρυλικού Θεοδόση δεν αποκαλύπτεται πάντως. Το ξεκαθαρίζουμε από τώρα.

Vertical Slice 62: Θεοδόσης

Σημείωση: Αν δεν λειτουργεί σωστά ο player, αξιοποιείστε τα πλήκτρα στο κάτω μέρος του, κάνοντας δεξί κλικ και ύστερα άνοιγμα σε νέο παράθυρο ή κατέβασμα του αρχείου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*