Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Vertical Slice 68: Δευτέρα Παρουσία

*
Vertical Slice 68: Στη Νορβηγία το Πάσχα πέρασε, στην Ελλάδα ακόμη έρχεται, οπότε το επεισόδιο καταλήγει με ευχές για παν ενδεχόμενο, ξεκινά όμως «κινηματογραφικά» διότι είχαμε εκκρεμότητες περί Star Wars. Τα πράγματα παίρνουν τη λογική τους πορεί από εκεί και πέρα, δηλαδή εκφράζεται έκπληξη για το ότι μόλις τώρα ξεκινά η διάθεση του Xbox Game Pass στην Ιαπωνία, καμία έκπληξη για το ότι το Embracer Group βρήκε κι άλλα λεφτά για εξαγορές, επίσης καμία έκπληξη για το ότι το 2019 φέρθηκε καλά στην τσέπη του CD Projekt Group. Ναι, ναι, εννοείται ότι γίνεται κουβέντα για το DualSense, το χειριστήριο του PS5, ενώ επανέρχεται ως μεγάλο θέμα συζήτησης το Final Fantasy VII Remake τώρα που ο ένας το τερμάτησε κι ο άλλος αποφάσισε να το ξεκινήσει.

Vertical Slice 68: Δευτέρα Παρουσία
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*