Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Vertical Slice 69: Το γατσίκι

*
Δεν ηχογραφούμε κάθε Κυριακή του Πάσχα, αλλά όταν ηχογραφούμε Κυριακή του Πάσχα το αποτέλεσμα είναι κάτι τέτοιο. Στο 69ο επεισόδιο Vertical Slice, λοιπόν, μένουμε έκπληκτοι από κάποιες λεπτομέρειες που βρήκαμε στα οικονομικά αποτελέσματα της Paradox Interactive για το 2019, ικανοποιούματε με τη νέα σήμανση των ESRB και PEGI για τα loot boxes, αναρωτιόμαστε για το φημολογούμενο remake του Resident Evil 4 αλλά και για τις υπερβολικές αντιδράσεις στο άκουσμα ότι η Sony ενδέχεται να μην παράξει αρχικά τόσα PS5 όσα PS4 στο ξεκίνημα του τελευταίου. Η Riot γίνεται αφορμή για συζήτηση περί ασφαλείας και anti-cheating. Περιέργως (καλά, όχι και τόσο) το μενού περιλαμβάνει μια δόση NBA που είναι κάπως εκτός θέματος αλλά και μια δόση ακόμη που καταφέρνει να είναι εντός, μιας και η Microsoft ανακοίνωσε συνεργασία με την οργάνωση. Άντε και καλή χώνεψη.

Vertical Slice 69: Το γατσίκι
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*