Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Vertical Slice 81: Μαζί στην Καρταχένα

*
Η επέκταση των games στο τηλεοπτικό στερέωμα συνεχίζεται, με τρόπο διαφορετικό όμως αυτήν τη δόση, αφού το μενού του Vertical Slice περιλαμβάνει τηλεπαιχνίδι με βάση το Tetris και reality με βάση το The Sims. Οι κινήσεις στην σκακιέρα της βιομηχανίας συνεχίζονται, αφού διάφοροι γλυκοκοιτούν την Warner Bros. Interactive Entertainment, η Sony παίρνει μερίδιο στην Epic Games, ενώ η Tencent… κάνει αυτό που κάνει πάντα η Tencent. Η Capcom μάς θυμίζει (πάλι) πόσο έχει γείρει η πλάστιγγα προς την ψηφιακή πώληση, Ηλίας και Μάνος ξεκινούν από δηλώσεις του Marty O’ Donnell και ξαφνικά χάνονται σε αναμνήσεις από το Halo.

Όλα αυτά πριν πάρουν σειρά Twin Mirror και Assassin’s Creed Valhalla, από τα οποία έχουμε πρόσφατες εντυπώσεις (όπως μαρτυρούν και τα αντίστοιχα κείμενα που δημοσιεύθηκαν) και πρόσθετες σκέψεις.


Vertical Slice 81: Μαζί στην Καρταχένα

Σημείωση: Αν δεν λειτουργεί σωστά ο player, αξιοποιείστε τα πλήκτρα στο κάτω μέρος του, κάνοντας δεξί κλικ και ύστερα άνοιγμα σε νέο παράθυρο ή κατέβασμα του αρχείου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*