Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Viveport Video: Υποστήριξη video σε περισσότερα VR headsets

*
Ξέραμε εδώ και καιρό πως οι εφαρμογές και τα games που βρίσκονται στο Viveport θα αποκτήσουν υποστήριξη και για άλλα VR headsets στην αγορά (όχι μόνο με το HTC Vive) και μάλλον αυτή η ώρα φτάνει με το Viveport Video. Η νέα αυτή υπηρεσία προσφέρει videos 180 και 360 μοιρών για το χρήστη, αλλά και κλασικά videos 2 διαστάσεων για όποιον επιθυμεί. Η υπηρεσία είναι ήδη διαθέσιμη δωρεάν σε Viveport και Steam και σύντομα και στο Oculus store. Το Viveport Video λειτουργεί επίσης με το standalone Vive Focus, πράγμα που σημαίνει πως δεν λειτουργεί μόνο με τα παραδοσιακά VR headsets για PC αλλά και με άλλες λύσεις. Η υπηρεσία προσφέρει δωρεάν videos αλλά και συνδρομή για ακόμα περισσότερο περιεχόμενο. Ονομάζεται Viveport Infinity και θα κοστίζει 13 δολάρια το μήνα ή 99 δολάρια το χρόνο. Τα videos που μπορείτε να δείτε μέσω του Viveport Video εστιάζουν σε κλασικό και μηχανοκίνητο αθλητισμό, μουσική κ.ο.κ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*