Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Vodafone TV: αποζημίωση στους συνδρομητές που δεν είδαν το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

*
Το μεγάλο παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός της περασμένης εβδομάδας κυριάρχησε στο πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων, ωστόσο οι συνδρομητές της Vodafone TV δεν κατάφεραν να το δουν ολόκληρο. Λίγο μετά τα μέσα του Β’ ημιχρόνου, η μετάδοση των NovaSports 1 HD και NovaSports 2 HD διεκόπη από την συνδρομητική πλατφόρμα της Vodafone, λόγω ενός τεχνικού προβλήματος που επιβεβαιώθηκε από την ίδια την εταιρεία. Είναι δε ξεκάθαρο ότι το πρόβλημα ήταν θέμα της εταιρείας και όχι της Nova, καθώς το ίδιο περιεχόμενο έπαιζε χωρίς πρόβλημα στο WIND Vision, που προσφέρει το ίδιο ακριβώς πακέτο στους συνδρομητές της. Η Vodafone Ελλάδος αναγνώρισε λοιπόν και επίσημα το πρόβλημα, κατανοώντας το πόσο σοβαρό είναι και τι εκνευρισμό προκάλεσε στους συνδρομητές της, ανακοίνωσε πως θα τους χαρίσει το πάγιο της υπηρεσίας για τον επόμενο μήνα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*