Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

WIND Vision: Η WIND ανακοίνωσε τη συνδρομητική της πλατφόρμα τηλεόρασης

*
H WIND ανακοίνωσε την υπηρεσία WIND Vision, τη νέα της τηλεοπτική συνδρομητική υπηρεσία. Απευθύνεται σε συνδρομητές σταθερής της εταιρείας και απαιτεί έναν μικρό αποκωδικοποιητή με λειτουργικό Android, ο οποίος και συνδέεται στο τοπικό δίκτυο του σπιτιού ενσύρματα ή ασύρματα. Ο θεατής μπορεί με ένα χειριστήριο να ελέγξει τα πάντα, να απολαύσει περιεχόμενο έως και 4K με HDR 10, να παρακολουθήσει ταυτόχρονα περιεχόμενο στην τηλεόραση, το smartphone και το tablet του (κατεβάζοντας τη σχετική εφαρμογή), αλλά και να απολαύσει υπηρεσίες on demand για περιεχόμενο που έχει προβληθεί έως και 7 ημέρες πριν. Η συσκευή συνδέεται ακόμη με εξωτερικά αποθηκευτικά μέσα (USB) ή και μέσω Bluetooth με αξεσουάρ όπως gamepad, ασύρματα ηχεία και ασύρματα ακουστικά.



Μέσα από μια μεγάλη συνεργασία της WIND με τη Google η WIND VISION  είναι η πρώτη συνδρομητική υπηρεσία Android TV στην Ελλάδα και ανάμεσα στις πρώτες στην Ευρώπη. Προσφέρει ταινίες on demand μέσω του Google Play Movies, αλλά και πρόσβαση σε γνωστές εφαρμογές όπως Spotify, TuneIn, Google Play Music, YouTube, ενώ μπορεί να δώσει στο χρήστη τη δυνατότητα να μεταφέρει ασύρματα το περιεχόμενό του smartphone ή του tablet του με το Chromecast.



Το WIND Vision έρχεται με ενσωμάτωση της υπηρεσίας Netflix (απαιτεί ξεχωριστό λογαριασμό), αλλά και των 7 καναλιών NovaSports στο Full Pack. Τα διαθέσιμα πακέτα είναι δύο: το Family Pack στα 9,90 Ευρώ που περιλαμβάνει τα πάντα πέραν των αθλητικών καναλιών NovaSports και το Full Pack στα 24,90 Ευρώ που έχει τα πάντα. Όλοι οι νέοι συνδρομητές WIND VISION θα μπορούν να απολαύσουν 3 μήνες δωρεάν συνδρομή Netflix εάν διαθέτουν σύνδεση WIND ADSL ή 6 μήνες δωρεάν συνδρομή Netflix για συνδέσεις WIND Fiber (50, 100 & 200 Mbps). Η προσφορά αυτή αφορά σε νέους αλλά και υφιστάμενους συνδρομητές Netflix. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*